Fremadstormende norsk maskinhandler vælger dansk

Danske vogn- og gyllevognsproducenter har fået plads hos forhandler i Norges mest intensive landbrugsområde.

Kommer man ud det sydvestlige område Jæren ved Stavanger møder man et af Norges mest højintensive landbrugsområder.

Og nu får de norske landmænd i området i højere grad muligheden for at køre med dansk grej.

Den fremadstormende norske maskinhandler Ålgård Landbrukssenter, som har overtaget en del af Case IH og New Holland-importen i Norge har nemlig lige hevet den forholdsvis nye danske gyllevognsproducent Votech ind i programmet sammen med Baastrup-vognen, oplyses det i pressemeddelelser fra maskinhandleren.

Den norske maskinhandler er dog i skarp konkurrence på gyllevognsmarkedet i Norge, hvor eks. danskejede Norwegian Agro Machinery står for importen af Samsons gyllevogne og udstyr via sit eget forhandlernetværk.

Ålgaard har også andre ”danske” links, da man er forhandler af Krone i sit område for HCP, der er importør af Krone til det norske marked ligesom Bredal’s gødningsspredere også findes i programmet.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.