Fremgang i ind- og udland får Samson Agro til at udvide

En stigende efterspørgsel på maskiner og reservedele kræver mere plads

Der er fart på salget hos Samson Agro , og det er derfor nu nødvendigt at udvide de eksisterende produktionsfaciliteter.

Det skriver Samson Agro i en pressemeddelelse.

Den nye udvidelse på 4.500 kvadrameter bliver i form af to nye haller på hver 30x75 meter. Når de tilføjes til de eksisterende 18.500 kvadratmeter, vil Samson Agro samlet set have 2,3 hektar under tag.

”Samson Agro oplever fremgang på næsten alle markeder. Det er resultatet af en strategi om at være mere synlig på markederne. Blandt andet via et større forhandlernetværk, som dækker flere nye områder. Men også ved at øge demonstrationsaktiviteterne", siger Torben Larsen, salgs- og marketingchef hos Samson Agro.

”Vi får på den måde adgang til flere kernekunder, og når først de har prøvet maskinerne, mærket og set de fordele, de tilbyder, så sælger maskinerne sig selv”.

Med det øgede antal maskiner følger naturligt også et øget salg af reservedele. Og dette kræver mere plads til produktion og oplagring af disse reservedele.

Hurtig levering kræver mere plads

Torben Larsen peger også på en anden årsag til den stigende fremgang.

”Vi har moderne og fleksible produktionsfaciliteter og har optimeret produktionen, så vi kan levere – selv kundespecifikke – maskiner meget hurtigt. Det er vigtigt for vores kunder, da de oplever, at perioden fra de har fået finansieret deres maskiner, til de skal bruge dem, bliver kortere og kortere", siger han.

”Men skal Samson fortsat kunne tilbyde den korte leveringstid og samtidig følge med den stigende efterspørgsel, er det nødvendigt med mere plads”.

mere plads til lager og produktion

Den ene skal af de to nye haller skal Samson Agrolize bruge til at fremvise klargjorte, brugte maskiner. I den anden hal skal der være plads til lagermaskiner, som tidligere har været opbevaret på en lejet facilitet i byen.

Her skal også indrettes et komponentlager, så en større del af komponenterne kan produceres i god tid for at være klar, når ordrerne kommer ind.

Samson Agros eksisterende produktionsfaciliteter i Viborg har i de seneste år udviklet sig på flere punkter.

”Vi har blandt andet investeret i en række topmoderne dreje-, laser- og fræsemaskiner samt i flere metalbearbejdningsmaskiner. Dermed har vi kunnet producere en større og større del af vores komponenter selv, og det har selvfølgelig også krævet mere plads", siger Torben Larsen. 

Samson Agro producerer over 85 procent af komponenterne selv. Det inkluderer mere komplicerede og unikke emner som for eksempel gearkasser, pumper og fordelere.

”Med investeringen i dels produktionsmaskiner og kvadratmeter er SAMSON forberedt på den fremtidige udvikling i virksomheden”.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.