Frontlæssertraktorer fra New Holland får et nøk på ydelsen

Stage 5-motor giver lidt ekstra kræfter og moment på New Hollands T5-modeller.

Med en størrelse omkring 100 hk og adrætte mål er New Hollands T5-modeller velegnede til at suse rundt på gården og lave en masse frontlæsserarbejde.

Fremover kan traktorserien fås med en Stage 5-klar motor, som giver lidt ekstra muller og drejningsmoment, oplyser New Holland onsdag.

Helt konkret forøges hestekræfterne med plus fem hk på de mindste modeller, og så opnås der ekstra 10 pct. på drejningsmomentet.

New Holland tilbyder serien i forskellige varianter, hvor Utility-modellerne med en særlig foraksel er skræddersyet til frontlæsserarbejde.

T5 Electro Command-modellerne hentyder til en variant med powershift-transmission. Det oplyses, at brændstoftanken også får en opgradering med ekstra 174 liter.

Electro Command-modellerne kan også bruges til frontlæsserarbejde – eks. med 700 TL frontlæssere med en bred ramme.

New Holland har onsdag lanceret de nye modeller samtidig, som mærket er repræsenteret på hjemlandets store maskinmesse Eima, der efter flere års corona-pause afholdes i denne uge.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.