Frontskårlægger laver skår på én meter
Kverneland 2832FS kan ved hjælp af en snegl i hver side af maskinen samle skåret til kun én meter.

»Knivbjælke og konstruktion er den samme som vores 2832F. Men Kverneland 2832FS har en speciel snegl i hver side, som samler skåret, så vi kan komme helt ned på en meters bredde.«

Thomas Rosendal Poulsen fra Kverneland viser den nye frontskårlægger frem på Kvernelands stand under Agromek. Han ser skårlæggeren perfekt til en bestemt arbejdsopgave.

»Den er hovedsageligt udviklet til dem, der kører med en opsamlervogn. Så kan man klippe af i front og samle op i bag - uden det kniber med at få samlet helt skåret op, som følger af en ret begrænset pickup-bredde på de fleste opsamlervogne,« fortæller han.

Kverneland 2832FS har en arbejdsbredde på 3,2 meter, og chaufføren kan justere bredden på skåret via en række ledeplader i bunden af skårlæggeren. Selve snegl-enheden drives af en kilerem, og Kverneland har patent på systemet.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.