Fuldt hus på Skånes kæmpe maskinudstilling

Borgeby-udstillingen lige nord for Malmø kan melde fuldt booket på alle kvardratmeterne.

Døde de fysiske messer med corona?

Nej, i hvert fald er der for tiden stor interesse for at udstille grej, som man har set det rundt omkring på danske dyrskuer, Græsland og Landsskuet.

Og samme tendens ses også lige ovre på den anden side af Øresundsbroen.

Arrangørerne af Borgeby Fältdager 29. og 30. juni kan nu melde helt fuldt hus på hele det 51.623 kvadratmeter store udstillingsareal.

- Vi er fuldt booket. Mange udstillere, som allerede var booket ind på de coronaflyste messer forrige år og sidste år, har hele tiden beholdt deres reservation, så vi har mange gengangere, og nye er kommet til, lyder det fra en tilfreds chef for udstillingen Andreas Mårtensson fra rådgivningsselskabet HIR Skåne.

I alt står cirka 420 udstillere klar til at fremvise markforsøg, nye og kendte maskiner, ligesom der med 54 maskiner i demonstration fordelt over de to dage bliver en masse aktivitet i marken.

Ekstra fokus på foderproduktion for kvægfolk

Rundt omkring i de cirka 500 parceller vil der være forsøg for enhver type planteavler. I år er der ekstra meget at hente for kvægfolk, da hovedtemaet er græs til foder.

På det særlige temaområde kan man blandt andet se forskel på forskellige græssorter, konsekvensen af forskellige slættidspunkter, mens man også ser nærmere på majssorter og egnede plantebeskyttelse i majsen.

I et særligt telt dedikeret faglige indlæg for græsfoderproduktion er der 12 indlæg.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.