Fynsk Maskinforretning får NHS-flishuggere
Heden Maskinforretning på Fyn har netop fået nyt maskinmærke i huset og har nu NHS flishuggere på programmet.

Den fynske maskinhandler, Heden Maskinforretning har fået et nyt mærke på programmet, nemlig NHS flishuggere.

På det næsten 4000 kvadratmeter store udstilling og maskinlager, som i forvejen repræsenterer mærker som Fendt, Massey Fergusson, Kuhn, Bøgballe, Polaris og MultiOne, har man ifølge en pressemeddelelse fra Heden Maskinforretning allerede fået flere forespørgsler på de grønne flishuggere fra Silkeborg.

NHS maskinprogrammet, som nu forhandles hos Heden Maskinforretning, består af flishuggere fordelt på tre serier. EasyLine-serien som i dag er 150 mm maskiner. StandardLine-serien spænder over størrelserne 180 til 300 mm. De nævnte serier fås også begge som motormaskiner. De tunge drenge kommer i form af serien ForestLine, som alle er kranmadningsmaskiner op til 450 mm.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.