Gæster fra over 40 lande på Agromek

Agromek får besøg af mange udenlandske gæster, når dørene til Nordeuropas største landbrugsmesse bliver åbnet tirsdag den 25. november i Herning.

Agromek har allerede nu arrangeret rejse og ophold for over 1.200 udenlandske gæster.

Mange af dem er inviteret af Agromeks udstillere, som benytter lejligheden til at invitere kunder, agenter, forhandlere og andre kontakter til at besøge Agromek, da det kan medvirke til at give eksporten et ekstra løft. Omkring 400 af de udenlandske gæster kommer i større delegationer.

De udenlandske gæster kommer først og fremmest fra lande tæt på Danmark. Det vil sige Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Storbritannien samt resten af Europa. Men der kommer også gæster fra blandt andet Canada, USA, Sydafrika, Thailand, Japan og Iran. Indtil nu er der mere end 40 lande på gæstelisten.

Udover de inviterede udenlandske gæster ventes der mange flere besøgende fra udlandet. Under den seneste Agromek for to år siden var der besøg af i alt 45.248 gæster hvoraf de 5.650 var fra udlandet.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Der er også stor medieinteresse for Agromek. Foreløbig har 45 udenlandske journalister meldt deres ankomst for at berette om Agromek i deres hjemlige medier.

Agromek arrangeres af fabrikanternes og landmændenes organisationer – henholdsvis Dansk Agroindustri og Landbrug & Fødevarer. Messen har åbent hver dag fra tirsdag den 25. november til og med fredag den 28. november  fra kl. 9-17. Onsdag er der aftenåbent til kl. 20.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.