Gammel redskabstype oplever ny interesse

Flere producenter melder om ny interesse og øget salg af vendere til især hø og tør wrap

Kverneland viser en verdensnyhed frem på Græsland 22, som er svaret på en ny tids efterspørgsel på en gammel klassiker i græsmarken.

Med sin 15,6 meter brede 85156C-vender med et nyudviklet jordfølgesystem præsenterer Kverneland ikke bare en verdensnyhed med rødder i den danske produktion af græsmaskiner, men imødekommer også en stigende efterspørgsel på robuste vendere med stor kapacitet.

- Vi har faktisk en del vendere til denne sæson. De bliver brugt til høproduktion eller til produktion af tør wrap til heste, forklarer Jesper Svendsen fra Kverneland og Kubota.

New Holland ProTed 880

Største gule redskab er en vender

En del vendere bruges også i kombination med lette skårlæggere uden bånd og crimper til at sprede græsset ud lige efter skårlægning.

Samme interesse for vendere mærkes også hos Krone og Pöttinger. Begge producenter har vendere med i de rullende demonstrationer.

Hos New Holland er ProTed 880-venderen med 8,8 meters arbejdsbredde ligefrem det redskab fra Kongskildes nye ejer, der stiller med den største arbejdsbredde.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.