Gammel Väderstad-profil tilbage i kendt terræn

David Pedersen var tidligere frontfigur for Väderstad. Nu skal han være markedsschef for Semlers landbrugsprodukter, herunder de svenske redskaber.

Det bliver noget velkendt – og noget nyt – for David Pedersen, når han fremover skal på job.

Han kommer frisk fra et job i Fendts salgsorganisation, men skal fremover stå i spidsen for Semler Agros indsats på landbrugsområdet som markedschef.

En del af mærkerne bliver meget velkendt, da David Pedersen tidligere har været i front for Väderstads salgsarbejde i Danmark. Derudover har han tidligere arbejdet med Semler Agros største brand, John Deere. For David Pedersen skete det i Australien og USA.  

- Vi kigger ind i en voksende digitalisering af landbruget, hvor både den rette software og hardware skal give landmændene mest effekt i hverdagen. Semler Agro kommer til at sætte retningen - ikke kun med John Deere, men også med Sulky, Väderstad og Kramer, lyder det i en pressemeddelelse fra David Pedersen.

Samtidig med udnævnelsen af ny salgschef for landbrugsprodukterne ændrer Selmer Agro salgsstrukturen, så man ikke længere har en central salgsdirektør for alle områder. I stedet refererer salgscheferne for de forskellige forretningsområder ind til direktør Lars Beck.

Indenfor have-, park- og golfmaskiner er det Kristian de Fine Licht, som står i spidsen for salget. Semler Agro vokser i øvrigt på dette område, da man fremover også har produktområdet på Sjælland efter overtagelsen af det ansvar fra Havdrup Maskinforretning.

Sidste nyansættelse er Nikolaj Strøier, som skal stå i spidsen for brugt- og udlejningsområdet, som kaldes vækstområder for Semler Agro.

Maskinhandleren Semler Agro, som er en del af bilkoncernen Semler Gruppen, har ca. 250 medarbejdere fordelt på 14 værksteder rundt i landet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.