Gammel verdensmester med plov-salg: Det er faktisk gået godt

Siden Agromek er der afsat 27 plove fra spanske mærke Ovlac. Gammel verdensmester står bag.

Spansk Ovlac-plove har lynhurtigt vundet terræn på det danske marked.

Bag plovene står firmaet Farm Implements med den gamle pløje-verdensmester Jens Iversen i spidsen.

Efter at have skabt rådgivningsvirksomheden Ploveksperten, som giver gode råd om pløjning og indstilling af plove, så startede han selv importen sidste år, hvor maskinerne blev præsenteret på Agromek.

Siden er der blevet afsat 27 plove, hvilket han er meget tilfreds med.   

”Det er faktisk gået godt. Det er hele landet, at vi har fået den solgt”, lyder meldingen, mens han viser plovene frem for et svensk publikum i Borgeby, hvor han også har agenturet.

Det svenske salg er dog ikke taget helt af endnu.

”De kender ikke giraffen så godt, og det skal køres i gang via svenske forhandlere. Og så var det et træls år 2018 at starte op i, hvor landbruget har haft det hårdt. Men nu viser vi os frem”, siger han.

Hvem er det så, der køber en Ovlac-plov?

”Uanset om du køber en vaskemaskine, et komfur eller en plov, så vil du gerne købe af en, som ved noget, om det som det drejer sig om. Det er en tillid, som vi vil forsøge at leve op til”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.