Genåbningen fortsætter: CNH åbner så småt fire fabrikker i Italien

Produktion af motorer og landbrugsmaskiner i gang igen.

Producenten af bl.a. New Holland og Case IH-traktorer, CNH Industrial, har med en række fabrikker i Italien været hårdt ramt af corona-krisen.

Igennem en længere periode har fabrikkerne været lukket ned.

Men nu lysner det. I næste uge gør Italien det lovligt at være i gang igen på fabrikker og byggepladser. Imidlertid har man fået lov til at åbne før, hvis ens forretning kunne betegnes som ”strategisk vigtig”, fortæller nyhedsbureauet Reuters. Det har CNH benyttet sig af i denne uge. I går tirsdag startede således produktionen så småt på fire fabrikker med produktion af landbrugsmaskiner, motorer og dele til motorproduktionen i helholdsvis Modena, Foggia og Torino.

Meldingen kommer efter at andre aktører i branchen også er gået i gang så småt. Således var Valtra i gang i sidste uge, mens Fendt også starter produktionen af traktorer i de her dage i Tyskland. Samme melding kommer fra ligeledes Agco-ejede Massey Ferguson fra deres fabrik i Frankrig.

For at holde likviditeten oppe har CNH Industrial i øvrigt rejst 600 mio. pund via udstedte obligationer, som de britiske myndigheder har købt via Bank of England. Ordningen er en del af en særlig hjælpeindsats overfor virksomheder, som forud for corona-krisen havde en sund økonomi og opererer i Storbritannien. CNH har en større produktion i engelske Basildon, hvor der produceres en række New Holland-modeller, bla. til det danske marked.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.