Giant junior får teleskoparm

Giants mindste minilæsser, Giants D204SW, udrustes med teleskoparm.

Nu får Giants mindste minilæsser som noget nyt en teleskop arm. 

Den nye version af den kompakte Giants D204SW rækker op i 280 cm med fuld udskudt arm. Det gør den i stand til at klare en lang række opgaver, som normalt ville kræve en større model. Imens kan den på grund af sin kompakte størrelse fortsat klare opgaver i begrænsede pladsforhold.

"Vi ser store muligheder i den lille Giant model, den kan løse en lang række opgaver i både landbruget, anlægsbranchen og mange flere brancher. Kombinationen af rækkevidde, løftekraft og kompaktheden, gør denne lille Giant til en rigtig spændende maskine, som vi forventer os meget af" siger Lars Vad fra Brdr. Holst Sørensen A/S.

Transmissionen er hydrostatisk med automativ kørekontrol med vendegear i joystikket. I hvert hjul sidder en kraftig oliemotor og trækker, differentialespærren kan indkobles, elhydraulisk mellem hjulmotorerne, som standard.

Giant D204SW har en vægt på 1200 kg og er udstyret med en 20 HK Kubota dieselmotor. Maskinen kan desuden opgraderes med bl.a. frem og tilbage styring i joysticket, parallelføring af løftearm, elhydraulisk differentialespærre, mekanisk lås af midterled og combikøler.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.