Glæd jer: Nyt Farming Simulator på vej

Næste generation af det populære landbrugsspil bliver bl.a. med 2022-versioner af ny stortraktor fra John Deere.

Der hviskes om mere realistisk gameplan med nye marker og bedre lyd ved brug af forbedret kunstig intelligens – og så selvfølgelig en opdatering med nogle af de nyeste og fedeste maskiner i branchen.

Alt er langtfra sluppet ud endnu, men der florerer allerede billeder af John Deeres 2022(!) 9R model på nettet, den nyeste udgave af Fendts finsnitter Katana, New Hollands nye hybridmejetærsker CH 7.70, som vi også får at se i den virkelige verden på danske marker i år.

Massey Fergusons nye 8S-traktor blev kåret til årets traktor sidste år – og den er selvfølgelig også med i det nye spil, der byder på mere end 400 forskellige landbrugsmaskiner.

Kendte danske mærker som Hardi og Samson er også med i spillet, der florerer på computere og spilenheder hos millionvis af landbrugsfamilier over hele kloden.

Eksakt releasedato er ikke offentliggjort, men producenten Giants Software lover, at det nye spil ankommer i fjerde kvartal – mon ikke det er ude i god tid til julehandlen?

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.