God interesse for finsk stensamler

Importøren af Elho stensamlere, Rytter Maskiner, har solgt seks eksemplarer i år.

En af de trofaste Agromek-udstillere er Bjarne Rytter fra Rytter Maskiner. I år er han nærværende med de finske Elho Stensamlere, som Bjarne Rytter har importen af. Og nyheden har i år indbragt en stjerne op til Agromek.

"Faktisk har jeg solgt seks af dem i år, og de fem er leveret. De tre af dem er solgt til maskinstationer, de tre andre til landmænd", siger Bjarne Rytter

Producentens Elho Scorpio 550 er fuldhydraulisk opbygget, og både stenriven og opsamlerrotoren er reversible, hvis sten skulle komme i klemme - en fordel for traktorføreren, som ikke behøver stå ud af førerhuset.

Den brede stenrive på 5,5 meter har tænder af Hardox stål. Stenriven har automatisk dybdekontrol, men kan også styres manuelt fra førerkabinen.

Emneord agromek

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.