Godsejer køber maskin-formands Gazelle
Maskinhandlerens formand sælger sin egen maskinforretning i Midtjylland.

Når Dansk Maskinhandlerforenings formand Jens-Aage Jensen fylder 65 år, så skal han ikke være indehaver af sin egen maskinforretning mere.

Og sådan bliver det.

Jens-Aage Jensen, der fyldte 60 år sidste år, sælger nu sit eget værk Powtec, der er specialist i at sælge maskiner til kartoffelavlere, i god tid til at få opfyldt sin plan til punkt og prikke  

Virksomheden i Bording købes af ejerne bag Horsch-importøren Stroco Agro, Christian Christensen og godsejer Bendt Wedel fra Frijsenborg Slot via deres fælles selskab Weko Equity , oplyses det i en pressemeddelelse.

”Køberne har lidenskab for landbrug, ligesom jeg selv har. Kemien har været der fra begyndelsen. Det har været vigtigt for mig at give stafetten videre, samtidig med at jeg selv er med fortsat, og det er medarbejderne også.  Jeg forventer, at kunderne fortsat betjenes på samme professionelle måde, fordi vi har det samme grund-DNA.  Vi har fælles værdier som kvalitet, sikkerhed og loyalitet. Desuden er vores kunder i centrum,” siger Jens-Aage Jensen  

Tom Myrdal, adm. direktør i Stroco-Agro indtræder som adm. direktør i Powtec, mens Jens-Aage Jensen forsætter som daglig leder og salgsdirektør i selskabet, der altså fortsat skal drives selvstændigt fra de nuværende lokaler i Bording Kirkeby.

”WEKO Equity har en strategi om at udvide produktpaletten indenfor innovative kvalitetsprodukter. Her passer kartoffelmaskinerne fra AVR godt ind i strategien, hvorfor salgsdelen bl.a. bliver styrket nu. Stroco-Agro og Powtec er et godt match, fordi vi kan udnytte en række synergier med fx fælles administration, de samme IT-systemer samt et udvidet og erfarent specialist- og montørkorps,” siger Tom Myrdal.

Maskinforretningen Powtec er blandt de mindre i Danmark. Til gengæld har den sine leveår siden opstarten i 2013 vækstet pænt og var senest i 2017 udnævnt til en af gazelle-virksomhederne i dagbladet Børsens kåringer.

Det oplyses, at Jens-Aage Jensen fortsætter som formand for Dansk Maskinhandlerforening.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.