Godsejer-VW med bjørnestærk V8
På Geneve Motor Show har VW verdenspremiere på ny topmodel af Touareg med V8 TDI-motor.

Hvis man ellers kan forlige sig med, at en luksusbil kan hedde Folkevogn, så er der stærkt nyt på vej til godsejer-segmentet. På den internationale biludstilling, Geneve Motor Show, som åbner i næste uge, har VW verdenspremiere på den nye VW Touareg V8 TDI.

Over-Touaregens motor yder 421 hestekræfter, og det maksimale drejningsmoment på 900 Nm er på niveau med en supersportsvogn. Om man cruiser med lav fart, kører hurtigt eller offroad, kan man roligt regne med, at den slags motorkraft leverer en overlegen køreoplevelse.

Den 250 km/t hurtige Touareg V8 TDI demonstrerer blandt andet sit potentiale, når den accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,9 sek. Ligesom de øvrige Touareg-modeller, overholder den nye V8 TDI også de nye Euro 6d-TEMP emissionskrav.

Ny Land Rover til pænt brugMaskiner Onsdag 6. februar 2019 · 10:21

Til standardudstyret hører ikke overraskende læderstue og luftaffjedring.

Den nye Touareg topmodel introduceres på det danske marked til maj og koster 1.437.390 kr.

Geneve Motor Show foregår 7. til 17. marts.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.