Grøn amerikaner og ærkerivalen er gået i udbrud i Danmark

To rivaler er tæt på 20 procents markedsandel hver, og sidder solidt på traktortoppen efter årets første syv måneder.

I mange år har New Holland været mærket, som har indregistreret flest traktorer på det danske traktormarked.

Sidste år drillede John Deere den statistik og blev det mærke, som fik flest nyregistrerede traktorer på det danske marked.

Efter årets første syv måneder har New Holland igen førertrøjen på, men det er tæt i toppen mellem netop de to traktormærker, viser de nyeste tal fra DBI IT, som er frigivet her i starten af august.

 

 

Til og med juli har New Holland fået 200 nye traktorer indregistreret, mens det tilsvarende tal er 183 stk. for John Deere. For CNH-koncernen ligger Case IH også med fremme med en tredjeplads og 143 traktorer. Agcos bedste kort indtil videre i år er Fendt, der har 116 enheder på fjerdepladsen, mens Acgo-brødrenene Valtra og MF følger efter på de næste pladser med 89 og 73 enheder.

Claas ligger meget tæt på MF’s sjetteplads med et par traktorer færre. Claas har dog overvægt af store traktorer, så her får man solgt nogle hestekræfter til markedet.  

I juli måned var New Holland også mærket med flest indregistrerede traktorer med knap en tredjedel af indregistrerede traktorer – 37 stk. – mens John Deere blev nummer to med 30 enheder.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.