Grønne franske nyheder på Roskilde Dyrskue

En elektrisk minigraver er en af de grønne løsninger, som Overby Export Consulting stiller med på Roskilde Dyrskue.

Med små, eldrevne maskiner på bælter går Overby Export Consulting målrettet efter landmænd og fritidslandmænd, der ønsker at producere bæredygtigt. Virksomheden viser på Roskilde Dyrskue sit Outdoor Mobile Farming koncept, som består af flere eldrevne maskiner.

En af nyhederne er dansk premiere på en eldrevet minigraver til indendørs brug. Den er ifølge en pressemeddelelse beregnet til graveopgaver inden døre, fordi den kan komme ind gennem almindelige døre med en bredde på kun 72 cm, og der er ingen problemer med udstødningsgasser, fordi den blot skal tilsluttes en 230 volt stikkontakt.

Med en totalvægt på under 450 kg kan medbringes på en almindelig håndværkertrailer eller være i en varevogn. Og med sine små dimensioner kan den stå på en Euro-palle for nem håndtering under transporten. Den leveres som standard med 30 cm graveskovl, og kan udstyres med ekstra hydraulik udtag, hydraulisk pælebor osv. 

Den eldrevne minigraver indgår i en serie af Chargeur Plus, som er fransk-producerede minigravere, -læssere og -dumpere. I Roskilde udstilles også to modeller af Chargeur Plus minilæssere. De kører på bælter, har en løftekapacitet på henholdsvis 150 kg og 200 kg. De er velegnede læsning af jord, sand, savsmuld m.m.

Overby kommer også med et mobilt hønsehus til økologisk ægproduktion, en eldreven e-atv’er til fritid og arbejde samt en professionel pasteuriseringskedel til mikromejerier.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.