Grimme fejrer 100 år med stor kartoffeldemo
Hos Grimme Skandinavien i Rødkærsbro har man beskæftiget sig med kartofler i 100 år, og det fejres med demo på torsdag.

Når man har været i kartoffelbranchen i 100 år, skal det naturlivis fejres med at køre i marken med masser af kartoffelmaskiner. Og sådan bliver det på torsdag 1. november, når Grimme Skandinavien i Rødkærsbro holder sin landsdemonstration i Munklinde nær Bording, hvor et dusin kartoffelmaskiner demonstreres i marken og yderligere en håndfuld bliver udstillet.

»Hos Grimme Skandinavien har vi beskæftiget os med kartofler i 100 år. Vi kender alle aspekter i at høste og køre med kartoffeloptagere samt vedligehold. Vi har en direkte adgang til kunderne og har en høj grad af specialisering«, lyder det i dagens anledning fra Heine Hylleberg, som er salgschef for udlandet og medejer af Grimme Skandinavien.

Demoen kommer til at byde på både selvkørende og bugserede maskiner, mange af dem i flere udstyrsvarianter. Et af trækplastrene bliver uden tvivl den store Grimme Ventor 4150, som blev vist på Agritechnica sidste år.

Demo’en holdes nærmere bestemt på Godset I/S, Vestermoselundvej 12, Munklinde ved Bording fra kl. 10 til 15. Maskinerne kører både om formiddagen omg om eftermiddagen uanset vejret.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.