Grimme har ny testbane til selvkørende optagere

Den tyske producent af kartoffeludstyr, familiefirmaet Grimme, har sat en testbane i drift, der er over 800 meter lang og 10 meter bred i Niedersachsenpark i Rieste. Den er primært beregnet på producentens selvkørende optagere.

I testbanens område med asfalt kan vendinger og belastninger udføres på en 150 meter lang ujævn vej. Derudover kan nye produkter testes intensivt, inden de lanceres på markedet, og tanken er, at resultaterne med det samme kan omsættes til forbedringer. Igangsættelsen efter produktionen af de selvkørende høstmaskiner er også meget lettere og øger chancen for, at kunden får en fejlfri maskine, der kan bruges med det samme.

Testbanen bruges også til intensiv træning af serviceteknikere og for at brugere kan lære at anvende selvkørende optagere i et sikkert miljø.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.