Grimme udvider Evo-serien

På Grimme Technica blev Evo 280 med otte tons tank og tre renseaggregater for første gang præsenteret internationalt.

På Agritechnica sidste år udstillede Grimme den torækkede kartoffeloptager EVO 290 med ni tons tank og to renseaggregater eller AirSep. På Grimme Technica for nylig fik den selskab af EVO 280 med otte tons tank og tre rensseaggregater.

Ifølge Grimme opfylder den nye torækkede bugserede tankmaskine Evo 280 markedets krav om bedre beskyttelse af kartoflerne og mindre jordtryk, samtidig med at ydelsen er øget. Designet er baseret på Evo 290.

EVO 280 med otte tons tank, er en af de største bugserede kartoffeloptagere. Sammenlignet med standardtanken til SE 150-60 er kapaciteten øget med 33 procent, og det reducerer antallet af overkørsler med fuld tank.

Maskinen er kompakt opbygget og har en transportbredde på tre meter. Hjulakslen, som kan udskydes til 3,5 meter, sikrer stabilitet på optageren, selv når tanken er fuld. Automatisk hældningsregulering og midterfinding på hjulakslen er standardudstyr

Betjeningen, af den Isobus-kompatible EVO 280 består enten af CCI 50 terminalen eller den nye 12,1-tommers CCI 1200-terminal.

Med nyheden er der foruden EVO 290, EVO 290 AirSep, SE 260, SV 260 og SE 150-60 en yderligere torækket tankmaskine til rådighed, der foruden kartofler også kan anvendes til bl.a. gulerødder og løg.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.