Grimme Ventor i nyt tøj
Hastighed, 15 tons volumen og nu også et færdigt design kendetegner den selvkørende kartoffeloptager, Grimme Ventor 4150.

LandbrugsAvisen - Agritechnica.

Da den nye firerækkede, selvkørende kartoffeloptager, Grimme Ventor 4150 blev vist frem for pressen under et arrangement i Tyskland i efteråret, blev det bebudet, at den ville få visse designændringer inden Agritechnica.

Og nu står den færdige version på Grimme-standen, tydeligt ændret, mere skarp, færdig og elegant i sit udtryk - hvis man kan bruge udtrykket elegant om en maskine af den kaliber.

Under alle omstændigheder er Grimme Ventor 4150 en ganske særlig maskine. Tanken kan sluge 15 tons. De 530 hestekræfter kan få den til at skyde en fart på mindst 10 km/t. Og så kan den køre dogwalk og dermed få det hele med op til læbælterne.

Hos Grimme har man udviklet på nyheden siden 2012. Meningen har været at imødekomme kundernes ønsker om høj hastighed og et stort volumen i tanken. Optager-aggregatet er kendt teknik, men betjeningen af maskinen er ny, ligesom den får et overvågningssystem. Resultatet er en mere brugervenlig maskine med stor komfort for chaufføren, da den selv tilpasser sig til forholdene.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.