Gummihjulslæsser vinder designpris

Weycors nye topmodel AR250e er blevet tildelt IF Design Award

Den tyske producent af små og mindre gummihjulslæssere har netop modtaget den internationale designpris IF Design Award, som hvert år uddeles for det bedste design inden for en række forskellige områder. Det fremgår af en udsendt pressemeddelelse.

Blandt de fine features, som design-dommerne også har haft blik for, er en kabine med masser af plads og fuldt udsyn hele vejen rundt. Et avanceret ventilationssystem giver et godt indeklima, og udluftningsfilteret sidder på maskinens øverste støvfrie sted. Overtryk i kabinen bidrager også til at sikre ren luft for maskinføreren, som tillige kan glæde sig over et meget lavt støjniveau. Weycor AR250e er en 14 tons gummihjulslæsser, der kan rumme fra 2,4 til 3 kubikmeter i skovlen.

Scantruck har siden 2006 været dansk importør og forhandler af de tyske læssemaskiner. Her glæder produktchef Per Lindenborg sig over den fornemme hæder.

»Ofte forbinder man godt design med finere brugskunst eller mode. Derfor er det glædeligt, at IF Design Awards jurymedlemmer har været bevidste om, at godt design også er en vigtig del af maskiner til entreprenører og landbruget. Foruden mange kræfter, har design og funktioner jo helt afgørende betydning for arbejdet med maskinerne«, fortæller produktchef Per Lindenborg i pressemeddelelsen.

Weycor sendte AR250e på markedet i 2016. Modellen er, med sine 14 tons, topmodel i en serie der omfatter 14 modeller, hvoraf den mindste er AR 30 vejer 2150 kilo.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.