Gyllevognsproducent får ny direktør
Generationsskifte hos Gøma ApS i Viborg har været planlagt længe. Søren Wistoft Jensen er ny direktør og afløser Ole Christensen.

Den store producent af gyllevogne, Gøma ApS i Viborg, har ved årsskiftet fået ny administrerende direktør. Det er 48-årige Søren Wistoft Jensen, der har været ansat i virksomheden i cirka 20 år. Han erstatter Ole Christensen, der har afhændet sin del af ejerskabet.

»Det er et strategisk generationsskifte, der har været undervejs længe. Jeg har gennem mange år været medejer af Gøma. Det samme har salgschef Karsten Kammer, og i 2014 kom Trimasco så med ind i ejerkredsen. Så fra at være fire ejere af Gøma, ja så er vi tre ejere nu«, siger 48-årige Søren Wistoft Jensen, der tilføjer, at Ole Christensen, der nu er 74 år, fortsat vil have sin gang i virksomheden.

»Han vil gerne se, at vi fører virksomheden videre i hans ånd. Gøma er hans hjertebarn, og han fortsætter også i bestyrelsen«, siger Søren Wistoft Jensen.

Specialbygget gyllevogn skal tage 38 kubikmeter ad gangenMaskiner Søndag 22. december 2019 · 07:26

Søren Wistoft Jensen har været ansat hos Gøma i to årtier og var tidligere underdirektør.

»Men vi går ikke så meget op i titler. Jeg har mest haft at gøre med personale, økonomi samt vores svenske afdeling«, siger den nye direktør, der ikke har planer om store omvæltninger i virksomheden.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.