Hårdfør Toyota er Årets Pickup i Europa

Toyota Hilux, der forlængst har udviklet sig fra bil til begreb, er netop kåret som Årets Pickup i Europa 2022/23.

Den går sjældent i stykker og kan holde til mosten. Så det er med god grund, at Toyota Hilux netop er blevet besmykket med titlen International Pick-up Award 2022/23, altså Årets Pick-up i Europa 2022/23.

Kåringen fandt sted på transportmessen, Solutrans 2021, i Lyon i Frankrig, hvor 25 europæiske jurymedlemmer – herunder den danske varebilsekspert Carsten Teiner – valgte Hilux foran de øvrige finalister. Trækkraft, kvalitet, holdbarhed og pålidelighed samt god komfort til fører og passagerer var nogle af årsagerne bag juryens valg.

Hilux fik tidligere i år en ny, kraftigere 2.8-liters dieselmotor med 204 hestekræfter og et drejningsmoment på 500 Nm som supplement til den eksisterende 2.4-liters motor med 150 hestekræfter.

Hilux topper da også pick-up klassen her mod slutningen af året som den mest populære pick-up i Danmark med 223 indregistrerede biler. Dermed er hver tredje indregistrerede pick-up i Danmark i år en Hilux.

Hilux blev lanceret for første gang i marts 1968 i Japan – og allerede året efter fandt modellen vej til det europæiske marked. Der er samlet solgt over 18 millioner Hilux på verdensplan.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.