Hæder til J. Hundahl som lærested
Forudsætningen for at blive en dygtig landbrugsmaskinmekaniker er en maskinhandler, som formår at uddanne sine lærlinge, påpegede Jens-Aage Jensen, formand for Dansk Maskinhandlerforening, på generalforsamlingen i dag.

Stræber man efter at uddanne Danmarks bedste lærling, skal man som lærested i høj grad selv yde noget. Lærlingen skal ganske enkelt gives de muligheder og den støtte, der passer til hans evner og lyst til faget.

»Ellers har han ingen chance for at blive rigtig dygtig. Lærestedet kan derfor kun ved at yde noget opnå den store hæder, det er at være lærested for vedkommende,« sagde Jens-Aage Jensen, formand for Dansk Maskinhandlerforening, i forbindelse med foreningens generalforsamling i Fredericia i dag.

I november i år var det 21-årige Ronni Larsen, som arbejdede sig til titlen Danmarks Bedste Lærling 2015 i Aars i begyndelsen af november.

»I har uddannet ham hos jer i J. Hundahl. Det er flot gået af jer og jeres værksted,« fortsatte formanden.

Ordene var henvendt til Erik og Søren Hundahl, der deltog i generalforsamlingen som repræsentant for maskinhandlen med hjemsted i Thisted.

De tre øvrige deltagere i konkurrencen var Søren Døssing, Grundvad Maskinhandel, Morten Hansen, Søllested Maskinforretning og Michael Schmidt, Herborg Smede- og Maskinforretning.

Det er Dansk Maskinhandlerforening, som i samarbejde med Landbrugsmedierne, Dansk Metal og Erhvervsskolerne Aars har udviklet den unikke konkurrence Danmarks Bedste Lærling.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.