Hæder til Samsons frontfyldesystem
Med det nye Front Arm Pump, FAP system fra Samson kan ejektor-gyllevogne tømme gylletransportere direkte i forageren.

Samson Agro har fået tildelt en stjerne af dommerudvalget på årets Agromek for den nye FAP - et frontfyldesystem til traktorer med gyllevogne udstyret med ejektorpumpe. Systemet øger mængden af udbragt gylle, da gylletransportere kan tømmes direkte i forageren. Det reducerer kørslen i marken og forageren, og reducerer dermed også afgrødeskader.

En anden fordel er, at redskabet på gyllevognen ofte kan forblive i arbejdsstilling, og der ikke skal bruges tid på ind- og udklapning af redskabet.

En række automatiske funktioner sikrer systemet mod fejlbetjening, og letter betjeningen for føreren. Centrifugalpumpen stoppes automatisk, når vognen er fyldt, og spadeventilen under pumpen lukkes. En timerfunktion kan aktiveres, så armen automatisk sænkes i transportposition. Fyldningen via FAP-systemet startes med vakuum fra ejektoren på vognen. Herefter overtager centrifugalpumpen den videre fyldning.

FAP-systemet kan ifølge Samson let af-og påmonteres af en enkelt person uden brug af løfteanordninger.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.