Hæsblæsende nyhedsrække fra Fendt – få overblikket her
Der bliver præsenteret en række nyheder på Fendts pressemøde her i eftermiddag. Se dem her.

For kort tid siden startede Fendt en hæsblæsende introduktion af en række nye produkter i et godt opvarmet telt i tyske Wadenbruun, hvor LandbrugsAvisen er med.
Fendt har ikke breaket en hel ny traktor – eller en ny robottraktor. Men i pressematerialet er der en række nyheder og forbedringer, som fornyer Fendts program.
Her får du overblikket, inden produkterne løbende bliver foldet ud i vores spalter.

  • Finsnitteren Katana får den nye nye pickup P3003 Maxium, som ifølge Fendt bliver lettere at bruge.
  • Automatiseringen af arbejdsgangene under høsten får også et boost hos Fendt. En ny logistik app skal minimere unødig kørsel og ventetid under arbejdet.
  • De selvkørende sprøjter Fendt Rogater 600 og 300 får opdateringer med forbedrede fyldning og ny teknologi i dyserne.
  • Nye rundballepressere: Der bliver også plads til en ny generation af rundballepressere med navnet Rotana 130 F og presse/wrapper Rotana 130 og 160. Fendt lover bl.a., at der kommer højere tryk i ballerne, bedre adgang til maskinen med et forbedret sidepanel. Leveres med mulighed for Isobus teknologi.

  • Snittervognen Tigo kommer nu en mellemstørrelse, så den bliver målrettet flere landbrug og så vokser de største modeller, så pick up får en arbejdsradius fra 2 til 2,2 meter.
     
  • Fendt talte allerede på Agritechnica om deres nye data-system Next Machine Management, som vil hjælpe Fendts maskiner med at tale sammen med andre maskiner og management-systemer på gården og tale sammen med eks. smart farming aps. Nu er systemet så klar til markedet, forlyder det.  
  • Kommer Fendt med en såmaskine…. Tja. Fendt har nemlig taget Agcos amerikanske Precision Planter med for at vise, hvordan koncernen er i stand til at tilbyde præcisions-løsninger indenfor såning. Såmaskinen har kørt på Agcos forsøgsgård i Schweiz her i foråret og får nu debut på tysk jord i de her dage.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.