Hævder deres løsning mod gps-tyve kan genfinde 98 pct.

Esbjerg-firma har udviklet et gps-produkt, der skal sætte en stopper for gps-tyve.

Mens tyverierne af gps’er har kørt stadig videre på det seneste, så arbejdes der på højtryk flere steder for at udvikle sikringsudstyr til at tage kampen op mod tyvene.

Firmaet GSGroup melder sig i en pressemeddelelse på banen med en ny tracker, der er udviklet efter dialog med Syd- og Sønderjyllands Politi og DM&E.

Ifølge Sune Andersen fra GSGroup’s afdeling Recovery-service i Esbjerg kan det nye produkt spore og genfinde udstyret både før og efter, det krydser grænsen.

”GSGroup har et stærkt netværk af lokale, professionelle søgehold, der samarbejder tæt med de enkelte af landes politienheder, og derfor er vores muligheder for genfinding rigtig god – faktisk så god, at vi kan præstere en genfindingsprocent på 98,” hævder han i pressemeddelelsen og oplyser, at firmaet med hovedkontor i Norge har 15 kontorer i ni lande fordelt rundt omkring i Europa.

I pressemeddelelsen udtaler chefkonsulent Kasper Kjær Jensen fra DM&E, at selvom antallet af tyverier forventeligt vil falde her efter høstsæsonen, så er det nu, at det er tid til at sikre sig til en evt. ny bølge, når rigtige mange maskiner kører i marken til foråret.

”Og det er ikke nok med kameraovervågning. Vi har set flere tilfælde af, at tyvene har undgået kameraerne, så vi opfordrer også medlemmerne til at mærke udstyret og bruge GPS-sporing, så udstyret kan findes igen,” siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.