Han er altid klar til en overnatning i servicebilen

Ung montør fra JMM Group har ekstra t-shirt og underbukser med i bilen, hvis opgaverne trækker ud, forklarer i forbindelse med særlig hæder.

JMM Groups Jens Bonnerup Melgaard kalder sig selv for lidt af en arbejdsnarkoman. Er han rykket ud til for at fikse en af de mange forskellige entreprenørmaskiner, han møder på sin vej, så skal opgaven løses, forklarer han i et interview i forbindelse med, at han nu er hædret for sin iver og evner i branchen og under uddannelsen til enteprenørmaskinmekaniker.

”Hos JMM gør vi en stor dyd ud af, at kunderne skal hurtigt videre. Hvis der er nedbrud, så er det nu og her. Vi får de hjælpemidler, vi skal bruge for at løse problemet i marken, og vi kører ikke hjem, før kunden er kørende igen. Derfor er det også rigtig godt altid at have et par rene underbukser og en t-shirt i bilen og lidt forsyninger i køletasken, da man aldrig ved, om man er nødt til at overnatte et sted. Men det er også noget af det, der gør det rigtig sjovt at være i den her branche,” lyder det fra den 22-årige mekaniker.

Han har netop modtaget Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat, der i år tildeles ni unge i branchen, som har udmærket sig særligt fagligt og personligt.

Udover æren udløser legatet også en kontant sum på 10.000 kr.  

I en pressemeddelelse oplyses det, at Jens Bonnerup Melgaard har afsluttet sin uddannelse på EUX med et 12-tal til svendeprøven og ellers en stribe 10 og 12-taller.

”Jeg har altid været god til matematik og fysik, men på EUX er der jo også en del sprog, og det blev faktisk konstateret under min uddannelse, at jeg er ordblind. Men jeg har arbejdet hårdt, og vi har haft en virkelig god klasse, hvor vi har været gode til at hjælpe hinanden. Vi ser også stadig hinanden i fritiden og tager på ferier og går i byen sammen”, fortæller han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.