Han er mekanikeren med de mange uddannelser

Moden lærling fra Helms hædret i sin egen branche.

Det var måske ikke helt tilfældigt, at 26-årige Jeppe Østergaard Christoffersen var en af de bedre på sin årgang til at lave opgaver.

Landbrugsmaskinmekanikeren fik næsten kun 10- og 12-taller på uddannelsen, oplyser Dansk Maskinhandlerforening i en pressemeddelelse i forbindelse med overrækkelsen, at et jubilæumslegat som udmærker og hædrer fremtrædende unge i branchen.

- Jeg har måske haft nemmere ved at komme igennem med et godt resultat end nogle af de helt unge, siger den 26-årige landbrugsmaskinmekaniker og fortsætter: - Jeg har jo været vant til at gå i skole og skrive opgaver i mange år efterhånden.

Efter folkeskolen valgte han at gå i gymnasiet. Derefter blev et grønne bevis erhvervet frem mod målet om at blive selvstændig landmand.

- Jeg fik også nogle gode oplevelser som landmand og kan godt savne dyrene og markarbejdet lidt engang imellem, men realistisk set er det virkelig svært at leve af at være selvstændig landmand. Jeg har også altid syntes, det med maskinerne var spændende, så derfor valgte jeg at tage landbrugsmaskinmekaniker-uddannelsen også, fortæller han.

Ifølge Jeppe er den rigtige hylde fundet, han regner ikke med at skulle læse videre, men fordybe sig en masse spændende arbejdsopgaver.

- Jeg kan rigtig godt lide at lave større projekter – gerne noget der tager hele eller flere dage. Det sjoveste er motorer og transmissioner, fordi man kan fordybe sig i noget, og man skal bruge sit hoved. Jeg har fået mulighed for at specialisere mig indenfor Komatsu skovmaskiner, og det er virkelig spændene, siger han.  

Projekter fylder også fritiden.

- Mit næste projekt er, at jeg lige har købt en Landrover med tagtelt, som jeg skal have sat i stand, og så skal vi på nogle ture rundt i Europa i den. Den første tur går efter planen til Norge, fortæller han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.