Han får snitterne til at spille

Salg og service af Claas Jaguar finsnittere fylder umådelig meget hos maskinforretningen A.P. Jørgensen i Ribe, hvor man på værkstedet har fem-seks montører, som er eksperter inden for netop finsnitterne. En af dem er 31-årige Mikkel Hansen, som brænder for både jobbet og de store maskiner.

Men at det netop var snitterne, der blev hans ekspertise, var lidt en tilfældighed.

»Jeg startede jo i traktorværkstedet, men på et tidspunkt manglede der en mand i det grønne værksted, som vi kalder det, og så blev det snittere. Det er blevet sådan, at snitterne er det bedste ved jobbet. Det går jeg rigtig meget op i«, fortæller Mikkel Hansen i den nye udgave af Dansk Maskinhandlerforenings blad Maskinhandleren.


Mikkel Hansen og værkfører Ib Ibsen diskuterer en detalje på en Claas Jaguar finsnitter. A.P. Jørgensen servicerer rigtig mange Jaguar snittere i det syddanske område.

Du kan se meget mere fra Mikkels arbejdsdag i Maskinhandleren, der ligger rundt omkring hos maskinhandlerne i Danmark. Det kan også læses online på Dansk Maskinhandlerforenings hjemmeside.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.