Han har ikke kunnet vise kunderne den endnu - alligevel er de første solgt

New Holland-forhandler har allerede afsat de første modeller af den nye T7-serie.

Når man køber en traktor i millionklassen, så vil man mene, at det kunne være meget rart lige at se den først.

Men entusiasmen over, at New Holland kommer med en nylancering lige spot on på deres hovedsegment, traktorer mellem 250 og 300 hk, har allerede bredt sig i kundegruppen.

Da de danske New Holland-forhandlere selv så den nye topmodel T7.300, kunne de første fortælle kollegaerne, at de allerede havde fået de første kunder på konkrete handler.

- Ja, vi har solgt de første tre, fortæller salgschef Thomas Mikkelsen fra den midt- og nordjyske forhandler Farmas.

Den nye New Holland T7.300 blev for første gang vist offentlig frem i Europa på Sima-messen i Paris. Sidste sommer begyndte de første billeder og afsløringen af produktnavnet at poppe frem, da traktoren blev nævnt som kandidat til titlen ’Tractor of the Year’ i Europa.

Teknologisk er det en større overhaling i forhold til den tidligere T7-generation, som havde et førerhus, der var designet tilbage i nullerne. Selvom den løbende blev opdateret og gjort klar til præcisionslandbrug, så er den nye T7 meget mere digital og letkørt i forhold til at få delt data med diverse managementprogrammer, som landbrug i stigende grad tager til sig i præcisionslandbruget.

Ifølge Thomas Mikkelsen er det ikke alle kunder, som i dag nødvendigvis efterspørger så teknologisk en traktor som den nye model.

- Men det er klogt at have alle mulighederne, for det er sikkert det, som er standard om få år, og en traktorproducent må tænke mange år frem i tiden med deres serier, siger han.      

Den hidtidige topmodel i New Hollands T7-serie har set over de sidste ti år været Danmarks mest solgte traktormodel. Thomas Mikkelsen tror, at markedet fortsat vil se efter T7-seriens nye topmodel og i den have den mest solgte New Holland-model.  

- Ja, det er jeg ret sikker på. Jeg synes ikke, at den gamle T7’er var blevet gammel som sådan, men det er ligesom med biler, at folk gerne vil have mere plads i kabinen og mere komfort. Det rammer den her, og så sætter mange pris det lavere støjniveau, der kommer i den her, hvis de har prøvet at køre i storebroren heavy duty(som blev introduceret på markedet sidste år red., siger han.

New Holland sender i de kommende dage første enhed på det danske marked rundt på en rundtur hos landets forhandlere. Turen starter i denne uge hos PN Maskiner i Sønderjylland – og så kan de kommende T7’ere, som har handlet hos Farmas ivørigt se traktoren i næste uge til en premiere i Farsø eller Herning.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.