Han skal sælge den nye Puma – og glæder sig over disse detaljer

Case IH-forhandlerne får i disse dage en af de vigtigste produktnyheder fra deres hovedbrand på rundtur - og det vækker glæde i forhandlerlandskabet.

Det var en god onsdag aften for Peter Møller.

Det er ikke hver dag en sælger har samlet så mange kunder på et sted, kan traktere dem med stegt flæsk og persillesovs – og ikke mindst vise den måske vigtigste produktnyhed i en del år på selvsamme aften.

Det kunne Peter Møller i S.D. Kjærsgaards afdeling i Karlslunde efter, at den nye Case IH Puma 260 forlod Sørensen & Lynggaard fra sin allerførste fremvisning aftenen før og landede på Sjælland få timer, før landmænd fra hele landsdelen mødte op til fremvisning, faglig aften og et måltid i samlet flok.

Peter Møller havde et pænt arsenal af nye features og opdateringer på den nye Puma med til de fremmødte. Det siges fra Case IH, at traktoren består af 60 procent nye dele i traktorkroppen, som er bygget med samme dimensioner og dermed borger for en kompakt, men stærk traktor.  

Vi fik Peter Møller til at udpege de for ham allervigtigste detaljer på traktoren.

Bestseller bliver stærkere og tungere  

 

 

Igennem mange år har Case IH Puma – ikke mindst i den største model 240 – været den allermeste solgte Case IH-serie og i flere år også den mest solgte traktormodel i Danmark.

Nu bliver den stærkere med op mod 300 heste med boost og kommer også med større totalvægt op mod 15 ton og mulighed for dækmontering op til 2,05 meter.

Mere glas og plads  

 

 

Kabinen er næsten vokset med ti centimeter i bredden og længden. En kabine, som for nylig også er introduceret i de store Optum-modeller. Det giver mere plads til føreren, bedre aflægning og komfort, lyder det fra sælgeren, der også nævner en masse små detaljer, som en masse nye muligheder i den opkoblede terminal, subwoofer, nøglefri betjening med mere.

Fingervask under dieseltanken

En detalje, som man ikke lige ser alle steder, er et rum under dieseltanken, hvor en lille tank sikrer, at man let kan vaske fingre i løbet af arbejdsdagen og placere en værktøjskasse et sikkert og let tilgængeligt sted.

 

 

Opnormering på hydraulikken

Dee nye hydraulikudtag giver mulighed for at koble til og fra under tryk, og nye klapper sikrer, at der ikke kommer skidt ind.

Aktiv affjedring giver færre vibrationer og støj

 

 

Affjedringen er aktiv, så når forakslen måler stødene fra jorden, så bliver det omsat til passende affjedring på bagakslen, der igen forplanter sig i færre vibrationer og støj i kabinen – ifølge Peter Møller.  

Emneord video, Top2

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.