Har solgt Schäffer-læssere i 25 år: Ordre nr. 7.500 er på el

Helms-familien og Schäffer har fået skubbet et stort antal læssere ud sammen. Milepælen bliver nået med nye trend.

To stolte familier fejrede søndag en fælles milepæl af de større på den store scene i Hannover.

7.500 læssere har Schäffer snart leveret til Helms TMT Centret siden starten gik på samarbejdet i 1994.

Seneste model i rækken bliver en el-drevet, når og hvis ordren går hjem i kommende dage.

Ifølge Jacob Helms kører man test med flere eldrevne læssere og har den el-drevne læsser på 21 kW ude hos flere landmænd.

”Her på det seneste har det rykket sig rigtig meget. Vi går ind og siger, at vi garanterer opladningerne i fem år eller 5.000 opladninger. Når kunderne regner på det, så får de en maskine med meget sikre omkostninger”, siger han og peger på, at den udnytter hestekræfterne langt bedre end en dieselmotor.

Om det de næste tusinde læssermaskiner bliver præget af et stor andel el-drevne maskiner, kan han ikke spå om.

”Det kommer an på så meget som eks. hvordan emissionskravene på dieselmotorer udvikler sig. Kommer der stadig hårdere krav til dem, så får det betydning”, siger han og peger på, at det er kunder fra vidt forskellige segmenter, der har den på radaren.

”Det er både fra alt fra kommuner til kvægbrug, som er interesserede. Jeg har en kvægbonde, som siger, at han bare skal gøre alt for at nedbringe sit CO2. Samtidig betyder det noget, at du får en maskine uden den samme støj”, siger han.

Specielt for familie-dynastierne

Hos Helms er man stolt at have opnået milepælen sammen med Schäffer – og at gøre det sammen med en partner, der også har familie-ejerskabet i højsædet.

”Det er vi glade og stolte over. Og så betyder det noget for os, fordi man som familie tænker mere langsigtet i samarbejdet med hinanden. Der er noget, der hedder shareholder-value hos andre typer ejerskaber, hvor man går meget op i at nå bestemte årsmål. Her er man langsigtiget og tænker ikke bare på helt kort sigt”, siger Allan Helms i forbindelse med, at Helms og Schäffer søndag samlede den danske landbrugspresse til et pressemøde.

Hos Schäffer betegner adm. direktør Rüdiger Lohoff Helms for at være blandt de største kunder uden helt at ville sætte nøjagtig tal på deres andel.

”Vi kan levere kvalitetsprodukter fra os af, men det der betyder noget, det er, at der bliver leveret et godt salg med kunden i centrum. Vi er meget glade for kontinuiteten”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.