Hardi-dyse dominerer i norsk test

Dysen Hardi Minidrift Duo er samlet vinder af norsk test af afdriftsreducerende dyser.

I begyndelsen af 2018 besluttede den Norske Landbrugsrådgivning at undersøge, hvilke typer af dyser, der er de bedste, når vejrforholdene ikke er optimale. Testen, som nu er afsluttet, er ret omfattende med test af 15 forskellige dyser.

Dyserne Hardi Minidrift Duo, Teejet AIXR og Hypro ULD er testens tre vindere, hvis man isoleret set kigger på dækningen.

»Ser vi samlet på hvor god en dækningsgrad, der har været samtidig med, at vi ser på, hvor stor en afdriftsreducering dysen har, så er det Hardi Minidrift Duo

dysen, som indtager førstepladsen«, siger salgsdirektør hos Hardi, Peter Henrik Dahl i en pressemeddelelse.

Testen er foregået på samme måde, som kendes fra andre institutter, som har lavet lignende tests. Der er fyldt UV-væske i tanken på sprøjten, hvor man derefter

har undersøgt afsætningen på afgrøden med en UV-lampe. I dette tilfælde har man undersøgt på korn.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.