Hardi har held med virtuelle kurser

En positiv effekt af coronatiden har hos Hardi været virtuel uddannelse af medarbejdere, især på reservedelsområdet

Sprøjteproducenten  Hardi har 32 importører og 7 datterselskaber rundt omkring i verdenen, og der er et konstant behov for at træne og oplære nye reservedelsmedarbejdere samt at genopfriske viden på området. Her var coronakrisen til at begynde med et benspænd, indtil man fandt ud af en effektiv form på virtuel undervisning af reservedelsmedarbejderne, Hardi Parts Training.

- Inden Corona-krisen kunne vi samle fagfolk på reservedele en gang hvert eller hvert andet år og foretage et kursus. Langtfra alle kunne deltage grundet lange rejser og logistik. Corona-krisen har lært os at visse emner sagtens kan foretages gennem online kurser, og det gør vi flittigt brug af, siger Peter Dahl fra Hardi i en pressemeddelelse.

Hardi gennemførte inden forårssæsonen 2022 et basiskursus for en meget stor gruppe 
reservedelsmedarbejdere online. De personer der ikke fik lejlighed til at følge kurset ”live” kan efterfølgende downloade basiskurset i seks dele og gennemgå kurset i deres eget tempo.

– Mere end 100 medarbejdere er nu uddannet i ”Hardi Parts training”. I Danmark udfører vi desuden lokale kurser med jævne mellemrum, hos en række forhandlere, der samles lokalt eller på fabrikken, siger Peter Dahl. 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.