Hardi henviser berørte Hjallerup-kunder til andre forhandlere
Indtil der er en løsning med Hjallerup Maskinforretning beder Hardi sine kunder om at bruge andre forhandlere i området.

»Vores kunder kan fortsat få serviceret sine sprøjter i de områder, hvor Hjallerup Maskinforretning hidtil har arbejdet. Vi er klar over, at der arbejdes på en løsning i Hjallerup Maskinforretning, men indtil da, henviser vi kunderne til de autoriserede Hardi-forhandlere i området«.

Det oplyser salgsdirektør Peter Dahl i en pressemeddelelse i kølvandet på Hjallerup Maskinforretnings konkurs for nylig.

Han henviser særligt til to maskinforretinger: Farmas i Brønderslev og AgroTek i Hobro.

»Farmas har en lang tradition for at håndtere Hardi-sprøjter med flere afdelinger i Jylland, og de vil kunne levere service og reservedele til de mange brugere af vores sprøjter i Nordjylland«.

»Ligeledes har Agrotek i Hobro stor erfaring med at servicere vores produkter og vil selvsagt være til rådighed for kunderne i regionen med levering af reservedele og service,« fastslår han i pressemeddelelsen.

Hardi kan i øvrigt fortsat levere forsyninger fra dag til dag - både fra fabrikken i Nr. Alslev på Falster og fra hovedlageret i Frankrig trods corona-krisen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.