Hardi rammer 100 sprøjter med nyt system
100 sprøjter med SmartCom-systemet er rullet af samlebåndet hos Hardi. 

Siden Hardi introducerede deres nye SmartCom-computersystem på SIMA 2019 i Paris i slutningen af februar, har producenten leveret de første 100 sprøjter med det nye system.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Hardi har investeret 20 millioner kroner i udviklingen af systemet der har været tre år undervejs. 
Systemet er fuldt ISOBUS-kompatibelt, og er en computerplatform der tillader Hardis sprøjter at være ”plug-and-play” i fremtiden. 

Det betyder blandt andet at alle nye softwareopdateringer og funktioner kan installeres uden problemer. 

Hardi vil lukke fransk fabrikMaskiner Fredag 5. juli 2019 · 06:40

ISOBUS-systemet tillader gnidningsfri tilslutning til traktorer. Samtidig gør den nye, hurtigere processor væskestyringen, og den generelle styring, mere præcis.

Systemet er desuden klargjort, så det kan få forbindelse til landmandens foretrukne cloud-løsning.

Sparer kemikalier og tid

En af funktionerne i SmartCom er er styring af hver enkelt dysse – AutoNozzleControl. Det automatiske tænd/sluk-system er GPS-baseret, og giver landmanden præcis kontrol over sprøjtningen, minimerer overlap, da sektionerne kun er 50 centimeter brede, og kan på den måde spare op til 10 procent på kemien. 

Samtidig reducerer systemet nedetiden, da Hardi ServiceTool-softwaren er integreret i systemet. Softwaren gør det nemmere for reparatøren at diagnosticere og udbedre fejl på systemet. Ligesom systemet gør service og opdateringer nemmere, da servicefolkene kan gøre det direkte via Hardi ServiceTools SmartLink-kabel. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.