Hardi vil lukke fransk fabrik
Hardi har indledt en ny strategi for produktionen. Det betyder blandt andet lukning af en fransk fabrik.

Sprøjteproducenten Hardi er i gang med en større omstrukturering af produktionen, hvilket blandt andet betyder lukning af en af fabrikkerne i Frankrig.

Hardis ejere, Exel Industries vil styrke gruppens såkaldte kompetencecentre. Det betyder, at man vil samle gruppens kompetencecenter samt produktion af trailersprøjter og liftmonterede marksprøjter på fabrikken i Nr. Alslev, samle kompetence og produktion af selvkørende sprøjter på Hardis franske fabrik i Beauranville, Frankrig og samle produktionen af tågesprøjter til vin og frugttræer på den franske fabrik i Epernay.

Hardi afskediger 25 mand i produktionen Maskiner Fredag 12. april 2019 · 10:39

Som følge af det vil produktionen på Hardis fabrik i Noyers-Saint-Martin, Frankrig gradvist blive overflyttet til Hardis anden fabrik i Beaurainville i Frankrig og derefter lukket. Produktionen på Hardis fabrik i Spanien vil også gradvist blive overflyttet og Ilemo/Hardi i Lerida Spanien vil fremover udelukkende fungere som salg, marketing og distributionscenter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.