Hardi vil sætte nye standarder for præcisionsbekæmpelse

Hardi Spotselect, som den danske producent Hardi viser på Agritechnica, kan blive banebrydende.

Foreløbig er oplysningerne sparsomme, men noget tyder på, at Hardi dette år kommer til Agritechnica med en nyhed, som kan blive banebrydende inden for målrettet, kamerabaseret ukrudtsbekæmpelse.

- Hardi SpotSelect er fremtiden for Onboard Sensing, lyder det fra Hardi.

- Den nye Hardi SpotSelect, som er udviklet af vores søsterselskab Exxact Robotics, forventes snart at blive lanceret og er klar til at sætte nye standarder for præcisionsapplikation, fortsættes det.

Hardi SpotSelect anvender avancerede indbyggede kameraer til at opdage ukrudt på bar jord (GoB) samt identificere ukrudt, sygdomme og skadedyr i kulturer (GoG) ved hjælp af kunstig intelligens (AI). Når systemet har taget billeder i realtid, analyserer det dataene og instruerer sprøjten om at levere den nøjagtige dosis på det rigtige sted i løbet af millisekunder.
 

Emneord Agritechnica 2023

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.