HCP øger tilstedeværelsen i Danmark
HCP og O. Søndergaard og Sønner indgår samarbejde om salg og service af blandt andet Deutz Fahr på Fyn.

O. Søndergaard og Sønner får HCP som investor i bestræbelserne på at styrke begge virksomheders position på Fyn.

Det skriver HCP i en pressemeddelelse.

"Tanken bag er en meget langsigtet investering, hvor Anders og Lars Søndergaard fortsat og uændret tegner forretningen med det for øje at videreudvikle deres forretning ved blive en del af og få hjælp af HCPs nordiske netværk. Det geografiske område for brugtsalg bliver automatisk udvidet til HCPs dækning i norden", skriver HCP.

HCP klar til nye ændringer i Deutz-landskabetMaskiner Torsdag 3. maj 2018 · 00:00

Med placeringen af serviceværkstedet hos O. Søndergaard og Sønner bliver udgangspunktet for salg og service på Fyn. HCPs investering skal ikke ses som en investering i placering, men mere som en investering i mennesker, lyder det.

"O. Søndergaard og Sønner repræsenterer samme ordentlighed og påpasselighed som vi selv kommer fra. Derfor har vores dialog fra starten ikke rigtig budt på udfordringer i forhold til at få skitseret den fælles målsætning. Vi er i HCP stolte over at kunne binde os til den erfaring som O. Søndergaard og Sønner repræsenterer. Vi har stor tro på, at vi ved fælles hjælp kan styrke servicen og salget på Fyn, ikke bare for egne importerede mærker, men også for de fleste andre mærker", siger Lars Wear, direktør for HCP.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.