HCP arbejder på sydjysk løsning
HCP i Krogager fortsætter med serviceværksted efter Traktorgården Give.

Gennem det seneste år har Traktorgården Give udbudt service af bl.a. Deutz-Fahr fra lokaler i Krogager lejet af HCP. Med Traktorgården Give’s beslutning om at indskrænke sine serviceaktiviteter til lokaler i Give samt fravalgt forhandling af Deutz-Fahr, arbejder HCP på at fastlægge det fremadrettede service set-up af Deutz-Fahr i det sydjyske område.

»Vi har fortsat et fintmasket netværk af serviceværksteder til servicering af Deutz-Fahr i det sydjyske område og arbejder med forskellige modeller for, hvordan vores placering i Krogager fortsat kan forblive en aktiv del af serviceundserstøttelsen af Deutz-Fahr«, siger Lars Wear, koncernchef i HCP.

HCP bakker op om alt hidtidigt salg sket i Traktorgården Gives primære område således service og øvrigt salg af Deutz-Fahr som minimum opnår tilsvarende eller højere grad af opmærksomhed også fra de omkringliggende forhandlere og serviceværksteder.

HCP arbejder på at færdiggøre den fremtidige struktur for forhandlernettet i forhold til produktsortimentet fra Deutz-Fahr efter Traktorgården Give og J.Hundahls aftale er indgået. Det forventes, at denne er fastlagt umiddelbart efter sommerferien.

»Alle der hen over sommerperioden får brug for hjælp til servicering af deres Deutz-Fahr produkter – eller måske oplever et behov for udskiftning – er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte HCP« siger Lars Wear.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.