HCP får nye områder i Norge efter stor maskinkonkurs

Norges CNH-importør for nylig konkurs.

En af Norges største maskinhandlere, AK Maskiner A/S, der bl.a. har importeret New Holland og Case IH til Norge, led for nylig skibbrud efter, at man ikke kunne blive enige med CNH om samarbejdet fremover.

Det fører omvendt til, at HCP nu kan vinde terræn i Norge.

I en pressemeddelelse fortæller HCP, at de nu kommer til at få forhandlere på to tidligere AK Maskiner lokationer i Steinkjer og Tynset.

Vi har også haft en vældig fin dialog med de ansatte på afdelingen. Steinkjer er en strategisk placering for oss og vores produkter.  Det er også et distrikt som ikke er repræsenteret af HCP, men for nogen år siden ble det solgt mange Krone og Deutz-Fahr produkter herfra lyder det fra maskinhandler Richard Leikvang, der fremover kommer til at bruge det gamle New Holland-udsalgssted som brohoved for HCP’s Deutz-Fahr-salg i området og Krone.  

Netop Norge er HCP’s vigtigste marked, hvor man traditionelt har haft størsteparten af sit traktorsalg.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.