HCP: Forventet farvel efter de har rendt vores forhandlere ved dørene

Deutz-Fahr-importør går ud og stikker til Fendt-forhandler efter, at de har indgået samarbejde med en af deres forhandlere.

I den senere tid har det været kendt, at Fendt-forhandleren TBS Maskinpower har ledt efter en lokation for et service- og salgssted i det nordjyske efter, at man 1. marts overtager Hjallerup Maskinforretnings forhandling af Fendt i området.

Den nye Fendt afdeling bliver i Suldrup hos maskinforretningen Sumas, der hidtil har beklædt forretningen og salgsmaterialerne med et andet tyskproduceret traktormærke, Deutz-Fahr.

I en pressemeddelelse går Deutz-Fahr-importøren HCP nu ud og betegner det som forventet, at de skulle miste en forhandler til Fendt efter, at der angiveligt skulle have været kontakt til flere forhandlere fra TBS Maskinpower.

”TBS har jo rendt flere af vores nordjyske forhandlere på dørene den sidste tid, så det var forventet, at en af vores forhandlere gav efter for den mulighed. At det så blev SUMAS, havde jeg ikke set komme, men jeg synes vi står stærkt til at imødegå den udfordring”, lyder det fra Deutz-Fahr-sælger ved HCP Peter Holm.

Ung maskinforretnings-ejer klar til kampen

Han melder sig klar til at imødegå udfordringen, bl.a. via HCP’s egen maskinforretning HCP Maskincenter i Randers, hvorfra HCP fremover vil betjene dele af området, bl.a. via mangeårig Deutz-Fahr-sælger John Pedersen. Derudover fremhæver HCP, at en anden forhandler, Midtfjord Agro i Løgstør er klar til konkurrencen med den kun 33-årige indehaver Casper Larsen.  

”Da Casper overtog forretningen, der var det med den indstilling, at Midtfjord Agro skulle leve af Deutz-Fahr og Kuhn maskiner og sådan er det blevet. Når jeg kommer i forretningen, så er der grønt og orange overalt, hvilket er en fornøjelse at se på. Casper har et enormt netværk og kundekontakt inden for kvægfodring og fuldfoder i store dele af Jylland”, lyder det bl.a. fra Peter Holm i pressemeddelelsen.

Udover Deutz-Fahr fører HCP’s egen maskinforretning og Midtfjord Agro produkter fra Kuhn, oplyses det.

Afslutningsvis står HCP og Midfjord Agro ifølge pressemeddelelse også klar med jobs til mekanikere.

"Den eneste udfordring som jeg ser det, er manglen på Deutz-Fahr serviceteknikere. Så hvis nogen skulle have lyst til at følge mærket, så er jeg helt sikker på at vi kan finde ansættelse i Midtfjord Agro eller HCP Maskincenter", siger Peter Holm. 

LandbrugsAvisen har forgæves forsøgt at få en kommentar fra TBS Maskinpowers adm. direktør Jan Garder.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.