HCP Maskincenter i Randers er klar til at køre i marken

HCP Maskincenter i Randers er klar til at servicere nye og gamle kunder.

Der er gået en måned siden HCP offentliggjorde, at de havde købt bygninger og en del af driftsmaterielet efter det konkursramte JMC i Randers for at etablere HCP Maskincenter. Nu har de fået overdraget nøglerne til forretningen og er klar til at køre i felten for at service kundernes traktorer og naturligvis også sælge dem en ny, hvis lejligheden byder sig.

HCP har indtil videre ansat 3 serviceteknikere, 1 værkfører, 1 lagerekspedient, 1 salgsansvarlig for have-park, 1 daglig leder og en regnskabschef som første skridt i det nye setup. Det er planen at flere vil komme til.

Axel Kristian Munkholm vil som værkfører koordinere service for nuværende og kommende kunders maskiner.

"Vi er utroligt glade for, at det er lykkes for os at ansætte et kompetent serviceteam så hurtigt og føler os sikre på, at de lokale kunder vil sætte pris på, at der er kendte ansigter på værkstedet og i servicebilerne", siger salgsansvarlig for HCP Nordics aktiviteter i Danmark", Johnny Hansen.

Hvor kontinuiteten således er sikret på servicesiden, sker der udskiftninger på salgssiden, hvor HCP´s egne importerede mærker – Deutz-Fahr, MultiOne og Iseki - kommer til at præge billedet sammen med udvalgte kvalitetsredskaber.

Moderne maskinforretning bygget på langvarige relationer

Som det allerede fremgår, kommer den nye maskinforretning i Randers til at hedde HCP Maskincenter.

Navnet skyldes ifølge Johnny Hansen at HCP Nordic gerne vil lægge vægt på, at man sætter 147 års erfaring og troværdighed bag ordene om at skabe et dynamisk og moderne Maskincenter i Randers.

"HCP Nordic har en kontinuerlig historie helt tilbage til 1870 og er stadigvæk ejet af stifterens efterkommere. Vi mener, at stabilitet og gammeldags dyder som ordholdenhed og troværdighed er vigtige elementer i opbygningen af noget nyt, for vi tror på langvarige relationer bygget på tillid. Den daglige leder af HCP Maskincenter vil også være Aksel Gaardsted Christiansen, men centeret vil blive drevet i tæt samarbejde med det nordiske hovedkvarter for HCP Nordic i Krogager ved Grindsted for at kombinere fordelene ved et stærkt team af centrale specialister med den lokale nærhed til kunderne som teamet i Randers står for".

Klar til at rykke i felten

Serviceteam, biler, reservedele og så videre er på plads, og kuratoren i boet efter JMC har overdraget nøglerne til HCP.

"Vi er sikre på, at vi har sat et godt hold for fremtiden og påbegynder nu driften af HCP Maskincenter. Vi glæder os til at komme i gang med at skabe et dynamisk, kompetent og kundeorienteret maskincenter, der kan imødekomme nutidens og fremtidens behov for kompetent service og effektive maskiner med optimal totaløkonomi".

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.