He-Va bygger for at nedbryde mange måneders leveringstid

Leveringstiden er oppe på 18 uger, og det er for lang tid, lyder det fra den danske maskinproducent.

Leveringskrisen er alle steder. Også hos den danske redskabsproducent He-Va, som ellers er en af de producenter, der er kendt for at have mange materialer på lager og hurtig produktionstid, er man ramt af lang leveringstid på de materialer, der i sidste ende bliver til producentens nyleverede maskiner.

- Lige nu har vi leveringstider der strækker sig over 18 uger, og det er simpelthen for længe. Vi vil sikre at vi kan arbejde os imod en mere stabil situation igen og det kan vi gøre ved at udvide vores lagerkapacitet. Det er simpelthen en fremtidssikring, siger adm. direktør Villy Christiansen i en pressemeddelelse, hvor He-Va oplyser, at man netop har afholdt rejsegilde på et byggeri på 1.800 m2, der skal resultere i en hal til profil- og pladelager og opskæring. Dermed får producenten bedre lagerkapacitet og kan begynde at æde sig ind på den lange leveringstid.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.