He-VA imødekommer kundeønsker

Producenten viser nyheder, som er interessante for både danske og udenlandske markeder.

Der ligger kundeønsker bag flere af de nyheder, som He-Va har bragt med til Agromek. Nogle har mest adresse til udenlandske markeder, men der er oså interessante sager til danske landmænd.

En af dem er den nye Sub-Tiller i bugseret version. He-Va har haft den programmeret som liftophængt udgave, men den nye bugserede model kommer nu i arbejdsbredder på fem, seks og syv meter.

»Men ellers er maskinens principper og evnen til at løsne i dybden den samme«, lyder det fra salgskonsulent hos He-Va, Martin Dalgaard.

Den nye Sub-Tiller er beregnet til traktorer på op til 650 hestekræfter. Arbejdsdybden kan reguleres hydraulisk ned til 60 centimeter.

Blandt de øvrige nyheder på standen står He-Va’s Combi-Disc, et kombineret redskab til reduceret jordbearbejdning, og som også løsner i dybden helt ned til 60 centimeter. Den har en række grubbetænder fulgt af to rækker tallerkener og en pakkevalse. Også den findes som både bugseret og liftophængt og med arbejdsbredder fra 2,5 til fire meter.

»Det er også et kundeønske, men jeg vil tro, at den især er interessant for det britiske marked«, siger Martin Dalgaard.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Det samme gælder endelig den nye Grass-Tiller til undergrundsløsning i eksisterende græsmarker - uden at ødelægge overfladen.

»Den har rulleskær foran hver tand, så marken skæres op, inden den kommer med grubberen,« forklarer Martin Dalgaard om maskinen, der leveres i arbejdsbredder på 2,5, 3,0 og 3,5 meter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.