Helms klar med endnu en ny McCormick-forhandler

Veggerslev Aps skal sælge den italienskbyggede traktor, oplyser importøren Helms.

Der kommer nu et ekstra prik på landkortet for forhandlingen af McCormick-traktorer i Danmark.

Importøren Helms TMT-Centret oplyser, at maskinforretningen Veggerslev ApS med seks ansatte på Djursland er blevet forhandler af McCormick traktorprogrammet.

”Vi har allerede arbejdet sammen med Veggerslev i nogle år, og de er rigtig stærke på servicesiden”, siger Jakob Helms fra McCormick importøren, Helms TMT-Centret A/S i en pressemeddelelse.

Maskinforretningen har eksisteret i ti år og kommer til at dække Djursland og kommer til at være lagerførende i løbet af kort tid, oplyses det.

Veggerslev: "Skruet godt sammen"

Hos maskinforretningen ser indehaver Mads Bonde Andersen frem til at komme i gang med forhandlingen.

”Da jeg prøvede at køre med en McCormick traktor første gang, var jeg ikke i tvivl om, at kvaliteten er i orden. Man mærker med det samme, at det hele er ”skruet godt sammen” for nu at sige det på den måde. Og førerkomforten er der bestemt heller ikke noget at udsætte på”, siger han.

I første omgang får maskinforretningen snart en McCormick X7.6 traktor hjem med 225 hk og powershift transmission.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.