Helms TMT-Centret bygger nyt sjællandsk domicil

Det kommende domicil, der forventes klar til indflytning i sidste halvdel af 2022, kommer til at ligge på en 17.000 kvadratmeter stor grund på en bekvem beliggenhed lige ud til motorvejen ved Ringsted.

Efter at det er mere end 10 år siden, at man etablerede sig på Sjælland, er Helms TMT-Centret A/S gået i gang med forberedelserne til at opføre et nyt domicil i Ringsted på Midtsjælland.

"Vi har købt nabogrunden til vores nuværende afdeling, der ligger ud til motorvejen ved Ringsted. Det betyder, at vores grundareal næsten fordobles til 17.000 kvadratmeter. Og vort nye domicil får også facade ud mod motorvejen", siger Jakob Helms, partner hos Helms TMT-Centret i en pressemeddelelse. Han tilføjer, at der i samme forbindelse er ansat to nye medarbejdere i virksomheden.

"Den ene er Kim Schrøder Hansen, der har en stor og bred erfaring indenfor maskiner. Han har i hele sit arbejdsliv arbejdet med entreprenør- og landbrugsmaskiner. Først med salg og service og i de seneste 15 år som finansieringsrådgiver hos Nykredit Leasing", fortæller Jakob Helms. 
Hos Helms TMT-Centret bliver Kim Schrøder Hansen distriktschef for Sjælland og øerne. Han kommer som sådan til at arbejde med udvikling af samarbejder med kunder og forhandlere samt salg til disse.
Desuden er værkstedet forstærket med John Larsen, der med stor erfaring som servicemontør styrker værkstedet.

"Når vi flytter ud af vore nuværende bygninger, overtages stedet af Semler Agro. Dem glæder vi os til at byde velkommen til det åbenlyse centrum for maskinsalg og service på Sjælland,", siger Jakob Helms.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.